0318 – 76 00 99 info@itbeheernederland.nl

Office 365 voor bedrijven

Met Office 365 heb je een complete verzameling zakelijke productiviteitsprogramma’s om je bedrijf te runnen in één pakket. Office 365 is namelijk veel meer dan alleen Word en Outlook. Het bevat professionele programma’s zoals Teams en Sharepoint om als team effectief samen te kunnen werken. Of om al de gegevens van je klanten te beheren.

Office 365 door ITBeheerNederland

ITBeheerNederland is een unieke partner als het aankomt op het aanbieden van Office 365. Doordat wij partner zijn van Microsoft bieden wij, u rechtstreeks de Office pakketten aan. Hierdoor bent u verzekerd van de stablitieit van Microsoft

ITBeheerNederland heeft verschillende partnerschappen met Microsoft. Hierdoor kunnen wij u elke oplossing bieden waar u naar op zoek bent. Of dat nou lokale Office installaties zijn, of Enterprise E5 volledig in de Cloud.

 

  • Cloud Service Provider (CSP)
  • Small and Midmarket Cloud Solutions Silver partner
  • Onze IT Experts beschikken over de benodigde kennis om elk project tot een succes uit te werken.

Welke versie van Office 365?

Elk bedrijf heeft zijn behoefte aan een unieke Office 365 versie. Hieronder ziet u het verschil tussen de verschillende versies. Zo is er de instapversie waarbij je Office programma’s online hebt maar ook uitgebreidere versies met extra software en opslagruimte. Wat past bij uw bedrijf?

Elk bedrijf z’n eigen Office

Geen één bedrijf werkt hetzelfde. Zie hieronder een kleine greep van de verschillende Office pakketten.