Van Bilsen Groep in Ermelo

Hoe je klanten tevreden krijgt? Klim het dak op.

Wij zijn een jong bedrijf. Een klein bedrijf ook. Onze klanten leren van ons hoe zij met IT omgaan en wij leren van hen hoe wij ons werk beter kunnen doen. Eén van de bedrijven waar wij van leerden is klant van het eerste uur. Zij zagen onze groei van dichtbij. “Ze zijn flexibel, denken mee en pakken aan,” aldus een tevreden John Foppen. John is verantwoordelijk voor de operationele zaken van de Van Bilsen Groep in Ermelo. “In het begin was het wat zoeken, maar zij groeiend tot een professionele partner. Zij doen ons hele ICT-verhaal. Van telefonie, tot printers en de communicatie intern.”

Over Van Bilsen Groep

Van Bilsen Groep bestaat uit vier gespecialiseerde, elkaar aanvullende metaalverwerkende en -bewerkende bedrijven. Manifesteert zich breed in de metaalindustrie. Zij maken onderdelen voor onder andere spoorlijnen en de truckwereld. Eindklanten zijn merken als Scania, DAF, Volvo en Mercedes. Wij leveren niet rechtstreeks aan hen. Een motorblok bestaat bijvoorbeeld uit tig onderdelen, Van Bilsen Groep maakt er dan 3. We krijgen onderdelen aangeleverd en verwerken de nauwkeurige maatvoering erin. Van onderdeeltjes voor camerahuisjes, tot koppelingen voor laad- en lossystemen. Van heel groot tot heel klein. Alles dat te verspaanden is, dat verspaanden zij.

4
Ze zijn flexibel, denken mee en pakken aan!
John Foppen - Van Bilsen Groep

Waarom IT Beheer Nederland?

“Via een bevriende ondernemer kwamen we bij Rick terecht. Hij werkte toen nog alleen. Dus als Rick op vakantie ging of weg was, dan hadden wij een probleem. Logisch, want ITBeheerNederland stond nog in de kinderschoenen. In vergelijking met andere partijen kwamen zij echter met een goed uurtarief. Rick overtuigde ons door puik mee te denken. De straalverbinding op het dak bijvoorbeeld. Super gevonden.

Klommen Bob en Rick samen op het dak om met antennes in de weer te gaan. Dat zat zo: wij wilden een verbinding tussen 2 van onze panden. In plaats van dure kabels te leggen, kwam Rick met die straalverbinding op de proppen. Zo communiceren wij nu van het ene met het andere pand. Ik verwachtte een enorm pakket, maar er kwam er een klein schoteltje binnen. Dat is vast een onderdeel van het geheel dacht ik nog, maar het bleek de totale verbinding te zijn. Een heel klein ding. Dat installeren ze vervolgens zelf op het pand.

Die kennis bevalt ons. Ze zijn heel breed. Bieden een totaaloplossing. Van telefonie met VoIP, tot de meest ingewikkelde software dat wij hier draaien. We hebben best wel ingewikkelde ICT, veel complexere systemen dan Windows. Dat durven zij op zich te nemen. Daar duiken ze bovenop. Zij laten dat communiceren met elkaar. Als het moet dan belt Rick zelf met een softwareleverancier uit Finland. Zij durven hun nek uit te steken, dat is prettig en waardeer ik.

Aanschaf van bepaalde zaken komt bij Rick vandaan. Het beheer doen Kenny en Bob. Zij praten ons niet richting de laatste snufjes, maar denken mee als wij ergens voor gaan en komen met concrete voorstellen. Een ander ziet beren op de weg, zij niet. Door de jaren werd ITBeheerNederland steeds beter. Ze zijn flexibel en staan altijd voor ons klaar, daar geef ik ze graag deze credits voor.”

Zit u met een IT vraag?

Wij helpen u graag!